Regnskapsløsninger for idrettslag

Fra itINFO
Revisjon per 15. des. 2014 kl. 16:36 av Kjetil B (diskusjon | bidrag)
Hopp til: navigasjon, søk
Systemene i idretten

Det er nylig inngått en sentral samarbeidsavtale med Visma, hvor målet er å forenkle «hverdagen» for idrettslagene gjennom brukervennlige, kostnadseffektive og integrerte løsninger. Målet er å integrere KlubbAdmin og overføre transaksjonsbilagene for medlemskontingenter og aktivitetsavgifter direkte til regnskapsprogrammet.

Fokus legges på Visma eAccounting, som er en nettbasert og rimelig økonomiløsning som dekker behovet for majoriteten av idrettslagene. For større idrettslag med utvidede behov kan Visma .Net være mer aktuelt. Arbeidet med å lage en integrasjon med KlubbAdmin starter tidlig 1. kvartal 2015, og det er et behov for 8-10 pilot-klubber som kan delta i tilpasningen av løsningen. Interesse kan meldes til support@idrettsforbundet.no.

Det vil ikke være et krav om å benytte KlubbAdmin for å kunne inngå en avtale med Visma om økonomiløsning.

Betalingsløsning Idretten har sin egen prefererte betalingsløsning hvor medlemmet kan logge seg på Min idrett og enten utføre online-betaling eller utføre betalingen via KID-identifikasjon. Ved behov for såkalt «on-site» betaling, så har idretten en avtale med Point Transaction Systems AS om leie av betalingsterminaler.

Et annet alternativ som mange idrettslag har god erfaring med er å benytte utstyr og tjenester fra iZettle, som tilbyr idretten gode priser på terminaler. Innmelding foretas via denne linken.