Forskjell mellom versjoner av «Regnskapsløsninger for idrettslag»

Fra itINFO
Hopp til: navigasjon, søk
Linje 8: Linje 8:
 
<br>
 
<br>
 
<br>
 
<br>
'''Betalingsløsning'''
+
'''Betalingsløsninger''' <br>
 
+
Se artikkel idrettsforbundet sine nettsider: https://www.idrettsforbundet.no/digital/idrettens-betalingslosning
Idretten har sin egen prefererte betalingsløsning hvor medlemmet kan logge seg Min idrett og enten utføre online-betaling eller utføre betalingen via KID-identifikasjon. Ved behov for såkalt «on-site» betaling, så har idretten en avtale med Point Transaction Systems AS om leie av [http://www.idrett.no/it/Documents/Point_dm_idrettslag%20(2).pdf '''betalingsterminaler'''].
 
 
 
Et annet alternativ som mange idrettslag har god erfaring med er å benytte utstyr og tjenester fra iZettle, som tilbyr idretten gode priser på terminaler. Innmelding foretas via denne [https://my.izettle.com/no/register?countryId=NO&languageId=nb&utm_source=local_partnership&utm_medium=email_marketing&utm_term=natalie&utm_campaign=NO_idrott_q4 '''linken'''].
 

Revisjonen fra 28. apr. 2020 kl. 10:56

Systemene i idretten

Det er inngått en sentral samarbeidsavtale med Visma hvor målet er å forenkle hverdagen for idrettslagene gjennom brukervennlige, kostnadseffektive og integrerte løsninger. KlubbAdmins medlemsadministrasjon integreres med regnskapsløsningene fra Visma og overfører transaksjonsbilagene for medlemskontingenter og aktivitetsavgifter direkte til regnskapet.

Med avtalen Smart Klubbøkonomi kan idrettslaget velge den økonomiløsningen som dekker deres behov.

  • Visma eAccounting er en nettbasert og rimelig økonomiløsning som passer for majoriteten av idrettslagene. Løsningen har en integrasjon mot KlubbAdmin.
  • Visma.net er en nettbasert økonomiløsning for idrettslag med utvidede behov, denne løsningen har foreløpig ingen integrasjon mot KlubbAdmin.

Det er ingen krav til å bruke KlubbAdmin som medlemssytem for å kunne inngå en avtale med Visma om økonomiløsning.

Betalingsløsninger
Se artikkel på idrettsforbundet sine nettsider: https://www.idrettsforbundet.no/digital/idrettens-betalingslosning