Forskjell mellom versjoner av «Regnskapsløsninger for idrettslag»

Fra itINFO
Hopp til: navigasjon, søk
 
(2 mellomliggende revisjoner av samme bruker vises ikke)
Linje 8: Linje 8:
 
<br>
 
<br>
 
<br>
 
<br>
'''Betalingsløsning'''
+
Norges idrettsforbund har også utviklet et låsbart regneark som idrettslag med '''færre enn 600 bilag''' i løpet av et regnskapsår kan benytte som regnskapsprogram.
 
+
Regnearket og tilhørende veileder kan lastes ned gratis fra punktet '''Økonomi/Regnskapssystem''' under [https://www.idrettsforbundet.no/klubbguiden '''Klubbguiden'''] på idrettsforbundet sine nettsider. <br>
Idretten har sin egen prefererte betalingsløsning hvor medlemmet kan logge seg på Min idrett og enten utføre online-betaling eller utføre betalingen via KID-identifikasjon. Ved behov for såkalt «on-site» betaling, så har idretten en avtale med Point Transaction Systems AS om leie av [http://www.idrett.no/it/Documents/Point_dm_idrettslag%20(2).pdf '''betalingsterminaler'''].  
+
<br>
 
+
'''Avstemming KlubbAdmin/Buypass/eAccounting'''<br>
Et annet alternativ som mange idrettslag har god erfaring med er å benytte utstyr og tjenester fra iZettle, som tilbyr idretten gode priser på terminaler. Innmelding foretas via denne [https://my.izettle.com/no/register?countryId=NO&languageId=nb&utm_source=local_partnership&utm_medium=email_marketing&utm_term=natalie&utm_campaign=NO_idrott_q4 '''linken'''].
+
Se egen artikkel: https://itinfo.nif.no/Avstemming_KlubbAdmin-Buypass <br>
 +
<br>
 +
'''Betalingsløsninger''' <br>
 +
Se artikkel på idrettsforbundet sine nettsider: https://www.idrettsforbundet.no/digital/idrettens-betalingslosning  <br>
 +
<br>

Nåværende revisjon fra 16. jun. 2020 kl. 09:52

Systemene i idretten

Det er inngått en sentral samarbeidsavtale med Visma hvor målet er å forenkle hverdagen for idrettslagene gjennom brukervennlige, kostnadseffektive og integrerte løsninger. KlubbAdmins medlemsadministrasjon integreres med regnskapsløsningene fra Visma og overfører transaksjonsbilagene for medlemskontingenter og aktivitetsavgifter direkte til regnskapet.

Med avtalen Smart Klubbøkonomi kan idrettslaget velge den økonomiløsningen som dekker deres behov.

  • Visma eAccounting er en nettbasert og rimelig økonomiløsning som passer for majoriteten av idrettslagene. Løsningen har en integrasjon mot KlubbAdmin.
  • Visma.net er en nettbasert økonomiløsning for idrettslag med utvidede behov, denne løsningen har foreløpig ingen integrasjon mot KlubbAdmin.

Det er ingen krav til å bruke KlubbAdmin som medlemssytem for å kunne inngå en avtale med Visma om økonomiløsning.

Norges idrettsforbund har også utviklet et låsbart regneark som idrettslag med færre enn 600 bilag i løpet av et regnskapsår kan benytte som regnskapsprogram. Regnearket og tilhørende veileder kan lastes ned gratis fra punktet Økonomi/Regnskapssystem under Klubbguiden på idrettsforbundet sine nettsider.

Avstemming KlubbAdmin/Buypass/eAccounting
Se egen artikkel: https://itinfo.nif.no/Avstemming_KlubbAdmin-Buypass

Betalingsløsninger
Se artikkel på idrettsforbundet sine nettsider: https://www.idrettsforbundet.no/digital/idrettens-betalingslosning