Publiseringsløsninger

Fra itINFO
Revisjon per 15. des. 2014 kl. 16:26 av Kjetil B (diskusjon | bidrag) (Ny side: 500px|thumb|Systemene i idretten == Publiserings-/web-løsninger for idrettslag == Med stor spredning i organisasjonsleddenes størrelse, kompetanse og aktivite...)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til: navigasjon, søk
Systemene i idretten

Publiserings-/web-løsninger for idrettslag

Med stor spredning i organisasjonsleddenes størrelse, kompetanse og aktiviteter er behovene mangeartede og det er hverken praktisk eller rasjonelt at norsk idrett skal tilby en felles løsning, dette dekkes bedre av kommersielle leverandører. Idretten har en sentral avtale som skal sikre fornuftige priser og nødvendig funksjonalitet med Atea, Visma og Bloc. Samt at både WebOrg og 123Klubb har web-/publiseringsløsning som en stor del av sine medlemsløsninger.

Alle idrettslag som har benyttet KlubbenOnline skal ha fått varsel om at denne løsningen avvikles neste sommer, og de som ennå ikke har konvertert sine web-sider til en ny løsning bør begynne denne prosessen.

IdrettenOnline som leveres av Bloc, tilbyr en «gratis» versjon med begrenset funksjonalitet for de som bare har behov for en informasjonsplakat. Alternativt betaler man en rimelig sum for tilgang til full funksjonalitet i løsningen.

Har idrettslaget behov for funksjonalitet i retning av en web-shop, har Visma et godt tilbud hvor løsningen er integrert med Visma eAccounting.

Dersom idrettslaget har planer i retning av en samhandlingsplattform (dokumentdeling, arkiv, e-post etc.) så anbefales det å se nærmere på klubbløsningen basert på Atea Rapid.