Ofte stilte spørsmål

Fra itINFO
Revisjon per 1. feb. 2016 kl. 15:24 av Nif-hth (diskusjon | bidrag)

(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til: navigasjon, søk

Vi vil på denne siden publisere og holde oppdatert de mest stilte spørsmålene som kommer inn til IT-support angående KlubbAdmin. P.t. vises det til brukerveiledningen her på itINFO. Finner du ikke svaret her, ber vi deg om å ta kontakt med support.


Melde ut medlem (slette)
Beskrivelse av hvordan melde ut (slette) medlem finner du her


Nettlesere
Hvilke nettlesere støttes av KlubbAdmin? KlubbAdmin testes og verifiseres foreløpig på følgende kombinasjoner av operativsystem og nettlesere;

  • Windows 7 med Internet Explorer 9 og 10, og Chrome
  • Windows 8 med Internet Explorer 10 og Chrome
  • Mac OS X med Safari

Dvs. at vi "garanterer" at KlubbAdmin fungerer på disse kombinasjonene. Det utelukker ikke at KlubbAdmin høyst sannsynlig fungerer på andre kombinasjoner av operativsystem og nettlesere.


Familierelasjon ved import av medlemmer
Det er ikke mulig å få med familierelasjon ved import av medlemmer via excel.


Hierarkisk oppbygging av et idrettslag
Det er ikke helt enkelt å forstå seg på idrettens hierarkiske oppbygging, og mange sliter litt med å forstå forskjellen på Klubb, Gruppe og Gren. Vi har derfor opprettet en egen artikkel, der vi forsøker å gi en kort og forhåpentligvis forståelig forklaring på det.
Artikkelen finner du her: Forskjell på Klubb, Gruppe og Gren


Kjente feil og mangler

Feil summering av familiekontingent
I fakturaloggen summeres fakturert og utestående beløp pr gruppering uten å ta hensyn til at en familiekontingent kun skal regnes én gang uavhengig av antall personer i familierelasjonen. Dette gjør at summen blir feil.


Fjerne siste e-postadresse
Det er ikke mulig å fjerne e-postadressen til et medlem, hvis vedkommende bare har én igjen. Da må medlemmet i så fall fjerne det selv i Min idrett.


tilbake til hovedsiden - KlubbAdmin