Min idrett

Fra itINFO
Revisjon per 7. mai 2013 kl. 09:19 av Nif-hth (diskusjon | bidrag) (Hva er Min idrett?)
Hopp til: navigasjon, søk

Hva er Min idrett?

Hva er Min idrett?

Min idrett er din personlige side inn mot idrettens medlemsregister og idrettssystemene.

Alle som er registrert som medlem av et idrettslag, med tillitsverv eller andre funksjoner i idretten blir registrert i idrettens databaser. Det er derfor viktig for deg som enkeltmedlem og for dine lag og forbund, at opplysningene som er registrert er korrekte.

Min idrett er din personlige portal til disse systemene. Her kan du som medlem, utøver, tillitsvalgt eller administrativt ansatt få oversikt over og endre egne opplysninger, melde deg på konkurranser og kurs, samt betale lisens, påmeldinger, og betalingskrav fra ditt idrettslag.

I Min idrett kan du:

  1. Endre din personlige informasjon (eks. adresseendringer hvis du flytter, e-post osv.)
  2. Se hvilke medlemskap, verv og kompetanse som er registrert på deg
  3. Betale krav fra din klubb (kontingent, treningsavgift osv. - betinger at klubben bruker KlubbAdmin)
  4. Betale dine lisenser og skrive ut lisenskort (betinger at forbundet benytter SportsAdmin Lisens)
  5. Melde deg på og betale kurs (betinger at arrangør benytter SportsAdmin Kurs)
  6. Melde deg på og betale arrangementer (konkurranser, stevner, løp, møter) (betinger at arrangør benytter SportsAdmin Arrangement)Videoveiledning for påmelding
  7. Registrere din familie og gjøre de samme operasjonene for hele familien samlet.

Betaling

Hvis betalingsmottaker benytter idrettens løsning Online betaling kan du bruke Min idrett til å betale for krav fra klubben (kontingent, treningavgifter etc.) samt lisenser og påmeldingsavgifter til arrangementer og kurs. Foreldre kan få en samlet oversikt over medlemskapene til sine barn, og gjøre påmelding og betaling for disse på ett sted. Mer info om online betaling Registrer deg som betalingskunde her

Betaling av klubbavgift

Videoveiledning i hvordan man betaler en klubbavgift i minidrett.no

Youtube-placeholder.png

Personlige opplysninger

Norges idrettsforbund følger Datatilsynets og Forbrukerombudets krav til forvaltning av personlige opplysninger. Du kan aktivt samtykke til hvorvidt du ønsker at din adresse, e-post og telefonnummer skal være tilgjengelig på Internett. Fra Min idrett kan du enkelt krysse av for hvordan du ønsker at informasjon om deg skal synliggjøres.

Min idrett er utviklet av Norges idrettsforbund i samarbeid med særforbundene. Kontakt klubben din hvis du finner feil vedrørende funksjoner, medlemskap, verv eller lisenser. Har du andre spørsmål kan du kontakte support på support@idrettsforbundet.no

Se videoveiledning for generell informasjon om Min idrett:

Youtube-placeholder.png

Registrere ny bruker?

Dersom du ikke har en Min idrett-bruker, kan du registrere deg ved å benytte linken Ny bruker? fra forsiden. NB! Dersom du har fått et betalingskrav fra din klubb med lenke til Min idrett, har du allerede en bruker registrert i Min idrett, og du skal da IKKE opprette en ny bruker - se da neste punkt om glemt brukernavn/passord.

Se videoveiledning for opprettelse av ny bruker i Min idrett:

Youtube-placeholder.png

Glemt brukernavn eller passord?

Dersom du har glemt brukernavn/passord, kan du bruke funksjonaliteten for utsendelse av brukernavn og nytt passord fra forsiden på Min idrett. Denne finner du oppe til høyre hjørne, under Glemt? Hvis din e-postadresse er registrert vil du få tilsendt brukernavn og passord som er registrert på denne adressen. Er ikke e-postadressen i bruk lengre og du ønsker du å endre den registrerte adressen, sender du en e-post til support@idrettsforbundet.no.

Får ikke logget inn?

Dersom du ikke får logget inn med brukernavnet og passordet du har mottatt, vil du få følgende melding etter fem forsøk: ”Kontoen er blokkert pga for mange ugyldige påloggingsforsøk. En e-post med instruks for å låse opp kontoen er sendt til registrert e-postadresse.” Det betyr at profilen din er deaktivert av sikkerhetsmessige årsaker. Følg instruksene i e-posten du mottar, og forsøk så å logge inn på nytt. Dersom du likevel ikke får logget inn, kan du sende en e-post til support@idrettsforbundet.no eller ringe oss på 03615 for å få hjelp.

Nettleserstøtte

Min idrett fungerer i følgende nettlesere: Internet Explorer (7, 8 og 9), Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera og Safari(Mac/iPad).

Siste nytt

Du kan se de siste nyheter og hva som er endret/utbedret i siste versjon av Min idrett her: Release

Annet?

Dersom du ikke fant svaret ovenfor, ta kontakt med din klubb eller support@idrettsforbundet.no. Husk å oppgi fullt navn, fødselsdato og e-postadresse.


Databehandling og personvern

Fil:Min idrett webdesign retningslinjer 2011.pdf