Forskjell mellom versjoner av «KlubbAdmin beta versjon»

Fra itINFO
Hopp til: navigasjon, søk
(Hva er KlubbAdmin beta versjon?)
Linje 4: Linje 4:
  
 
==== Hva er KlubbAdmin beta versjon? ====
 
==== Hva er KlubbAdmin beta versjon? ====
NIF-IT er i full gang med å skrive om medlemssystemet (KlubbAdmin) til en ny versjon. Den nye versjonen vil, inntil den er ferdig, bli omtalt som Medlem beta inne i KlubbAdmin portalen. Det betyr også at beta versjonen vil fungere "side om side" med eksisterende medlemssystem. Helt konkret betyr det at når vi lanserer første versjon av beta løsningen så vil den kun inneholde deler av medlemssystemet. Etterhvert som prosessen går videre vil vi med 2-3 ukers intervall fylle på beta versjonen med ny funksjonalitet som kan testes. En fullstendig oppdatering av det som lanseres vil dere finne i tabellen under.
+
NIF-IT er i full gang med å skrive om medlemssystemet (KlubbAdmin) til en ny versjon. Den nye versjonen vil, inntil den er ferdig, bli omtalt som Medlem beta i KlubbAdmin portalen. Det betyr også at beta versjonen vil fungere "side om side" med eksisterende medlemssystem. Helt konkret betyr det at når vi lanserer første versjon av beta løsningen så vil den kun inneholde deler av medlemssystemet. Etterhvert som prosessen går videre vil vi med 2-3 ukers intervall fylle på beta versjonen med ny funksjonalitet som kan testes. En fullstendig oppdatering av det som lanseres vil dere finne i tabellen under.
 
Når dere skal i gang med å teste beta versjonen er det viktig at dere merker dere følgende:
 
Når dere skal i gang med å teste beta versjonen er det viktig at dere merker dere følgende:
  

Revisjonen fra 20. okt. 2017 kl. 12:42

Velkommen til KlubbAdmin Beta versjon.Denne siden er under utarbeidelse, informasjon blir lagt til fortløpende.

Merk: Beta versjonen er ikke lansert enda, informasjon kommer når vi gjør den tilgjengelig for test.

Hva er KlubbAdmin beta versjon?

NIF-IT er i full gang med å skrive om medlemssystemet (KlubbAdmin) til en ny versjon. Den nye versjonen vil, inntil den er ferdig, bli omtalt som Medlem beta i KlubbAdmin portalen. Det betyr også at beta versjonen vil fungere "side om side" med eksisterende medlemssystem. Helt konkret betyr det at når vi lanserer første versjon av beta løsningen så vil den kun inneholde deler av medlemssystemet. Etterhvert som prosessen går videre vil vi med 2-3 ukers intervall fylle på beta versjonen med ny funksjonalitet som kan testes. En fullstendig oppdatering av det som lanseres vil dere finne i tabellen under. Når dere skal i gang med å teste beta versjonen er det viktig at dere merker dere følgende:

VIKTIG INFORMASJON: Selv om dette er en betaversjon vil eventuelle endringer som gjøres bli lagret på samme måte som i den ordinære versjonen av KlubbAdmin. Du må derfor bare gjøre reelle endringer, og ikke opprette testdata eller lignende.

Hvorfor skal vi teste?

Det nye medlemssystemet er utarbeidet etter mange runder med brukertester fra frivillige idrettslag rundt om i landet. For å ivareta brukernes synspunkter er vi avhengige av at løsningen testes og at det gis tilbakemeldinger på det som utvikles. På denne måten kan vi raskt gjøre endringer i systemet og tilpasse oss brukernes behov. Dere vil derfor finne "tilbakemelding" -knapper på alle sidene i medlemssystemet som kan benyttes til å gi oss verdifull informasjon om løsningen som utvikles.

Hvordan finner jeg beta versjonen?

Når vi lanserer beta versjonen vil du, etter innlogging, få opp en ny lenke i menyen i KlubbAdmin portalen. Finn, og klikk på lenken som heter Medlem BETA og du er inne i den nye versjonen av medlemsregisteret.

Medlem beta.JPGVersjon Releasedato Innhold
Beta versjon 0.1 xx.xx.17 KA beta