Forskjell mellom versjoner av «KlubbAdmin Bedriftsidrettslag»

Fra itINFO
Hopp til: navigasjon, søk
Linje 1: Linje 1:
Mer informasjon kommer
+
===KlubbAdmin for Bedriftsidrettslag===
 +
 
 +
Etter releasen 18.03.2015 er det gjort tilpasninger i Klubbadmin for å bedre funksjonaliteten for bedriftsidrettslag og deres grupper.
 +
Funksjonaliteten er veldig lik den vi tilbyr til ordinære idrettslag, med noen få unntak. Vi henviser derfor til brukerveiledningen for KlubbAdmin og oppfordrer til å benytte den kontekstbaserte hjelpen inne i KlubbAdmin-løsningen for å søke hjelp. Hjelpeikonene i KlubbAdmin vil føre brukeren direkte til dette kapittelet i brukerveiledningen til KlubbAdmin slik at man slipper å lese hele veiledningen før man begynner arbeidet med medlemsregisteret.
 +
 
 +
*[[KlubbAdmin]]
 +
*[[Hvordan ta i bruk KlubbAdmin]]
 +
*[[Hvordan og hva du skal oppdatere av innstillinger]]

Revisjonen fra 18. mar. 2015 kl. 14:58

KlubbAdmin for Bedriftsidrettslag

Etter releasen 18.03.2015 er det gjort tilpasninger i Klubbadmin for å bedre funksjonaliteten for bedriftsidrettslag og deres grupper. Funksjonaliteten er veldig lik den vi tilbyr til ordinære idrettslag, med noen få unntak. Vi henviser derfor til brukerveiledningen for KlubbAdmin og oppfordrer til å benytte den kontekstbaserte hjelpen inne i KlubbAdmin-løsningen for å søke hjelp. Hjelpeikonene i KlubbAdmin vil føre brukeren direkte til dette kapittelet i brukerveiledningen til KlubbAdmin slik at man slipper å lese hele veiledningen før man begynner arbeidet med medlemsregisteret.