KlubbAdmin

Fra itINFO
Revisjon per 23. sep. 2020 kl. 10:30 av N3-roha (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til: navigasjon, søk
Produktinformasjon
KlubbAdmin.png
Produktnavn KlubbAdmin
Utvikler Norges idrettsforbund
Lansert 2013
Siste release KlubbAdmin 6.0 - lansert 22.09.20
Teknisk
Plattform Webapplikasjon
Serveradresse https://klubbadmin.nif.no
Nettleserstøtte Internet Explorer 10-11, Safari, Chrome, Firefox
Support
Kundestøtte NIF-IT Support
Supportavtale Tjenestekrav Idrettssystemer

Denne tekstveiledningen gjelder for oppsett i "gamle" KlubbAdmin https://medlem.nif.no/Member.
Tekstveiledning for faktura-oppsett i "nye" Klubbadmin https://ka.nif.no/ finner du her: https://www.idrettsforbundet.no/digital/support/artikler/fakturering-klubbadmin/


Det skal være enkelt og moro å drive idrettslag i Norge!

KlubbAdmin er idrettens løsning for medlemsadministrasjon - enkel å bruke og gir deg full oversikt

KlubbAdmin er idrettens løsning for medlemsadministrasjon i idrettslag, bedriftsidrettslag, grupper og idrettsskoler KlubbAdmin versjon 6.0 ble sluppet 22.09.20, og er tilgjengelig for alle interesserte klubber i idretts-Norge (les her om hvordan få tilgang).

 • KlubbAdmin er tett integrert med idrettens øvrige systemer (Min idrett, SportsAdmin, Online betaling) og den nasjonale idrettsdatabasen.
  Skjermdump av KlubbAdmin
 • KlubbAdmin forenkler idrettslagets håndering av medlemmer med muligheter for å sortere disse på idrettsgren, på lagsnivå, mellom kjønn, aldersnivå osv. - varierte muligheter for å definere egne utvalg og medlemsdetaljer. Dette gir idrettslaget full oversikt og kontroll!
 • Enkel kommunikasjon med medlemsmassen via e-post eller sms.
 • KlubbAdmin kan benyttes for å etablere elektroniske betalingskrav for enklere oversikt og rimeligere innkrevning av medlemskontingenter, treningsavgifter, innbetalinger til lagskasse, cup-avgifter etc.
 • KlubbAdmin har ingen andre kostnader enn at det betales for transaksjonskostnader via betalingsløsning.
 • Medlemmet kan benytte MinIdrett for å melde seg ut/inn i idrettslaget, av/på aktivitet m.v. Samt betale sine forpliktelser via idrettes Betalingsløsning.Brukerveiledningen er oppdelt i forskjellige moduler/bruksområder i KlubbAdmin. Nedenfor finner du de forskjellige kapitler/sider (lenker). Oppdateringer vil bli gjort fortløpende etterhvert som ny funksjonalitet blir tilgjengeliggjort.

Den nederste linken, ofte stilte spørsmål, vil etterhvert gi deg en rask innføring i hva andre brukere spør om og hvor du får enten en henvisning til rett tema eller et kortfattet svar. Hvis du har spørsmål, kommentarer eller ønsker til brukerveiledningene kan du ta kontakt med Idrettens Supportavdeling på e-post support@idrettsforbundet.no eller på tlf. 21 02 90 90.Sider/emner:

 • Ofte stilte spørsmål - Få en rask oversikt over hva andre spør om med svar eller henvisning til relevant informasjon. Her kan du også finne en oversikt over kjente feil/mangler i løsningen og forslag til hvordan du kan komme rundt disse feilene.Kort forklaring av systemene i idretten og hvordan disse henger sammen

Systemene i idretten
 • SportsAdmin er et nasjonalt idrettsadministrativt system utarbeidet av og for norsk idrett - for å støtte alle organisatoriske og administrative nivåer i norsk idrett. Alle idrettslag (inkl. bedriftsidrettslag) er registrert i SportsAdmin og er tildelt hver sin organisasjonskode (unik id) som følger klubben. SportsAdmin er også kjernen/navet for andre løsninger og sikrer en enhetlig og sikker behandling av person- og organisasjonsopplysninger. Både Min idrett, ForbundetOnline og KlubbAdmin er eksempler på løsninger som bygger på SportsAdmin. I tillegg fungerer SportsAdmin også som integrasjonsrammeverk for andre idrettsfaglige systemer, som for eksempel fotballforbundets system FIKS. Systemet har tilpasset funksjonalitet for klubber, kretser og særforbund. Enten du er leder, arrangementsansvarlig eller medlemsansvarlig i klubben din, administrativ ansatt i en idrettskrets eller særforbund vil du kunne benytte SportsAdmin.


 • Min idrett er din personlige portal til idrettens løsninger på internett. Her kan du som medlem, utøver, tillitsvalgt eller administrativt ansatt melde deg på arrangementer og kurs, endre dine personopplysninger, finne informasjon knyttet til lisensinnbetaling, se dine kommende aktiviteter og andre funksjoner og tjenester som kan være aktuelle og interessante for deg. Alle personer som har en tilknytning til idretten på et eller annet nivå skal ha tilgang til Min idrett. Det er derfor viktig for alle, fra NIF til særforbund til klubb, at opplysningene som er registrert er så oppdatert og korrekt som mulig. Dette for at vi alle ønsker å gi best mulig service til medlemmet. Min idrett er derfor på mange måter hjertet i idrettens systemer.
 • Online betaling er laget for at idrettslag og idrettsorganisasjoner kan ta betalt i ulike sammenhenger som påmeldinger til arrangementer og kurs, betaling av utøverlisenser eller av betalingskrav fra idrettslaget som kontingent, treningsavgifter mm.