Klargjøring til Samordnet søknad og rapportering

Fra itINFO
Revisjon per 16. feb. 2016 kl. 15:24 av Camilla (diskusjon | bidrag) (Ny side: =Idrettsregistreringen bytter navn til «Samordnet rapportering»= Samordnet rapportering blir i 2016 gjennomført i en ny løsning, og innlogging i denne løsningen benytter «idrettens...)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til: navigasjon, søk

Idrettsregistreringen bytter navn til «Samordnet rapportering»

Samordnet rapportering blir i 2016 gjennomført i en ny løsning, og innlogging i denne løsningen benytter «idrettens ID». Det betyr at alle som skal levere medlems- og aktivitetstall til NIF må ha en profil i Min idrett.

Utvidet informasjon om Samordnet rapportering med nettadresse til hvor man registrerer opplysningene vil komme i eget informasjonsskriv fra NIF i løpet av mars.


Innlogging i Samordnet rapportering krever profil i Min idrett

Det er brukernavn og passord fra Min idrett som skal benyttes for innlogging i Samordnet rapportering. For at din klubb skal være best mulig forberedt til å gjennomføre Samordnet rapportering når denne åpner, så anbefaler vi at den som skal registrere tall på vegne av klubben har brukernavn og passord til Min idrett klart til åpningen den 1. april. Det betyr at dersom man ikke allerede har en profil i Min idrett så må man registrere seg slik at man får tilgang

Hva er Min idrett?

Min idrett er din egen personlige side hvor du kan se hvilke opplysninger som ligger registrert på deg i Norges idrettsforbund sine systemer, det være seg personopplysninger, hvilke roller du har i idretten, lisenser eller kompetanse. Brukerkontoen din gir deg, avhengig av hvilken rolle du har i ditt idrettslag, tilgang til alle idrettens systemer.


Hvem kan registrere på vegne av klubben?

For å legge inn og sende opplysninger til NIF i forbindelse med Samordnet rapportering så er det begrenset til følgende roller/verv i et idrettslag:

  • Leder av klubb (kan rapportere på vegne av hele klubben og skal også være den som bekrefter innsendingen på vegne av klubben)
  • Leder gruppe (gjør kun rapporteringen for sin aktuelle gruppe, bl.a. rapportering av aktive medlemmer og svarer på spørsmål fra særforbund)
  • Nestleder
  • Adm Leder
  • Daglig leder
  • Styremedlem
  • Kasserer
  • Sekretær
  • Org-ansvarlig


Notis NB! Merk at medlemsansvarlig i klubb eller gruppe ikke har anledning til å gjøre rapporteringen. Årsaken er at denne rollen ikke har nødvendige rettigheter til å melde eventuelle endringer i styret, laste opp årsmøteprotokoll og eventuelt oppdatere organisasjonsdata. I 2016 vil disse oppdateringene gjøres i «SportsAdmin» og automatisk synkroniseres med Brønnøysundregistrene.


Avsluttet ditt verv i idrettslaget?

Dersom du har tidligere har hatt et verv i et idrettslag er det også viktig at du sjekker «Min idrett» og oppdaterer informasjon dersom du ikke lenger har verv. Da vil du sikre at du ikke lenger står registrert som ansvarlig og at informasjon går til de nye tillitsvalgte i idrettslaget.