Idrettens ID

Fra itINFO
Revisjon per 25. apr. 2014 kl. 10:34 av Kjetil B (diskusjon | bidrag) (Ny side: == Bruk av personopplysninger == = Personvern = Personvernet ditt er viktig for oss. Vi har utformet retningslinjene for å vise hva vi bruker opplysningene til og hvordan vi sikre...)

(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til: navigasjon, søk

Bruk av personopplysninger

Personvern

Personvernet ditt er viktig for oss. Vi har utformet retningslinjene for å vise hva vi bruker opplysningene til og hvordan vi sikrer informasjonen din. Norges idrettsforbund (NIF) og Buypass behandler alle personlige opplysninger konfidensielt og etterlever kravene til personvern i henhold til Lov om behandling av personopplysninger ("personopplysningsloven") med tilhørende forskrifter.


Innsamling og lagring

NIF og Buypass samler inn og oppbevarer personopplysninger knyttet til deg. Opplysningene vil kun bli lagret så lenge det er nødvendig for å oppfylle de formål som er nevnt under Formål. Etter dette vil opplysningene bli slettet med mindre fortsatt oppbevaring er pålagt gjennom lov.


Formål

NIF og Buypass behandler personopplysninger for det formål å foreta identifisering når du bruker idrettens ID (Buypass ID) og yte relevant service. NIF og Buypass vil ikke benytte personopplysninger for andre formål enn det som er beskrevet, uten særskilt samtykke.


Samtykke

Som bruker av idrettens ID (Buypass ID), samtykker du til at NIF og Buypass samler inn, kontrollerer, oppbevarer og behandler dine personopplysninger som beskrevet.


Innsynsrett/ informasjon/ retting

I henhold til personopplysningsloven har du rett til å kreve innsyn i og eventuell retting av personopplysninger registrert om deg. Hvis du ønsker å utøve retten til innsyn kan du kontakte Buypass kundeservice. Kontaktinformasjon finner du på vår hjemmeside buypass.no.


Sikkerhet for opplysningene

NIF og Buypass sikrer personopplysninger i overensstemmelse med det til enhver tid gjeldende lovverk for dette. NIF og Buypass har taushetsplikt i forhold til opplysninger som fremkommer ved bruk av deres tjenester. Personopplysinger utleveres ikke til tredjeparter, med mindre slik utlevering er påkrevet i henhold til rettskraftig dom, gjeldende lovgivning og idrettens egne bransjeregler for databehandling eller etter kundens eget skriftlige ønske eller krav.