Hockey Live

Fra itINFO
Revisjon per 17. okt. 2017 kl. 09:59 av 2clever (diskusjon | bidrag) (Oppdateringer)

Hopp til: navigasjon, søk

Hockey Live er en fellesbetegnelse på systemer som brukes for å registrere og vise hendelser, statistikk og resultater fra hockeykamper.

Løsningen utveksler data både med TurneringsAdmin og Min Hockey og består hovedsakelig av følgende komponenter:

  • LIVE Admin: Registreringsverktøyet som brukes av sekretariatet for å plotte hendelser mens kampen spilles.
  • LIVE Public: Offentlig visning av data fra LIVE Admin, slik at "publikum" kan følge kampen. Er integrert i hockey.no.
  • Boxscore: Kampdata for ferdig spilt kamp. Er integrert i hockey.no.
  • Statistics: Gruppert og aggregert statistikk fra spilte kamper. Statistikk på spillere, målvakter, skudd, tilskuertall etc. Er integrert i hockey.no.


Oppdateringer

Det gjøres fortløpende utbedringer i de ulike løsningene, etter hvert som nye behov melder seg og man finner avvik eller feil. Her er noen av de siste endringene, de nyeste øverst.
For fullstendig liste over endringene som er gjort siden høsten 2016, se Hockey Live endringslogg

Dato Modul Endringer
16.10.2017 Statistics Rettet en feil som gjorde at GWG ikke fremkom i totaloversikten for spillere.
22.09.2017 LIVE Admin To endringer på shootout:
  • Dette kan nå føres som "best av fem" iht regelendringen som er gjort til årets sesong.
  • Rekkefølgen snur etter fem straffeslag til hvert lag, slik at laget som sist tar straffe i "ordinære" shootout, starter i runde 6.
21.09.2017 LIVE Admin Etter å ha opplevd perioder med heng og treghet i LIVE Admin-klienten, har vi besluttet å flytte hele applikasjonen fra Microsofts Azure-skyløsning til vårt eget servermiljø. Dette gjør oss langt bedre rustet til å monitorere og feilsøke hvis avvik skulle oppstå.
25.08.2017 LIVE Public Istid vises nå i minutter og sekunder.
25.08.2017 Boxscore Rettet en feil som gjorde at målscorere forsvant og resultatet viste 0-0 på alle kamper en periode.
20.06.2017 LIVE Admin Offline-føring av LIVE-hendelser! Dette betyr at man kan registrere kamphendelser også i haller uten internett-dekning. Krever at man har klargjort og eksportert kampdata på forhånd. Når man kommer på nett igjen, vil alle lagrede hendelser behandles på vanlig måte, og bli synlige i LIVE Public, og klare for import tilbake til TurneringsAdmin. Man vil til enhver tid kunne følge med på hvor stor køen med usynkroniserte hendelser er.
20.06.2017 LIVE Admin En liten endring på varslingsmelding om at målvakt er automatisk satt på kampen, slik at denne nå forsvinner av seg selv etter noen sekunder og ikke trenger å lukkes manuelt.
05.05.2017 Statistics Rettet en feil i det historiske datagrunnlaget som gjorde at antall scoringer registrert i Games Online (2002-2008) ikke ble talt opp riktig.
04.05.2017 Statistics
Last 5 matches
Du kan nå finne enda mer statistikk inne på detaljsida til hver enkelt spiller! Vi har lagt til en boks som viser spillerens statistikk fra fem siste spilte kamper (uavhengig av turnering), i tillegg til at du kan ekspandere turneringsstatistikken bakover i tid for å se hvordan spilleren har gjort det kamp-for-kamp. (Vær obs på at deler av statistikken kan mangle bakover i tid, enten fordi hendelser ikke ble ført eller fordi data ble registrert i Pointstreak og foreløpig ikke er konvertert fullstendig.)
04.05.2017 Statistics Klargjort for visning av fullstendig Time On Ice (TOI), altså visning av minutter + sekunder på is. Dette gjelder på team-oversikten i Boxscore, samt i keeperstatistikk (totalt og pr spiller).

Skjermbilder

Selve "kontrollrommet" i LIVE Admin.
På hockey.no kan du følge kampen mens den spilles.
"Boxscore" presenterer fakta om kampen og spillerne når kampen er ferdigspilt.
På hockey.no finner du en masse statistikk og tall om lag og spillere!