TurneringsAdmin Kampoppsett Vanlig cupmodus

Fra itINFO
Hopp til: navigasjon, søk

Turnering > Turneringsoversikt > Turneringsdetaljer

Fane Kampoppsett > Generer cup > Vanlig cupmodus

Skjermbilde

1.3.18 - Fane kampoppsett - Vanlig cupmodus.png

Funksjoner

Under fane «Kampoppsett» genererer man et kampoppsett til turneringen. Hvis turneringen er en cup genereres det et spilletablå ut ifra utfylt informasjon. I dette skjermbilde er det generert et spilletablå med vanlig cupmodus, 8 lag inn og 1 lag ut. I tillegg ble det huket av for «Bronsefinale» under genereringen. Lagene er plassert i kamper.

Beskrivelse Utdyping
Knapp «Plassere lag i første runde» Hvem:
Kontekst:
Beskrivelse: Ved klikk plasseres alle lag i første runde i rekkefølgen de står i listen. For å bytte lag klikk og hold på lagene som skal byttes og dra de tilbake til listen. Dra de deretter til sin nye plassering. Hvis det ikke er generert nok kamper til alle lagene plasseres kun de første lagene i listen i kamper.
Knapp «Oppdater avansement» Hvem:
Kontekst:
Beskrivelse: Oppdaterer avansementet og vinnerlaget i spilte kamper går videre til neste runde. Hvis resultatet til en kamp er uavgjort, vil ingen av lagene gå videre så lenge et vinnerlag ikke er satt.
Knapp «Kvartfinale» / «Semifinale» / «Finale» Hvem:
Kontekst:
Beskrivelse: Ved klikk skjules valgte runde.
Checkbox «Automatisk avansement» Hvem:
Kontekst:
Beskrivelse: Huk av dersom runden skal ha automatisk avansement.
Lagnavn Hvem:
Kontekst:
Beskrivelse: Klikk og hold på et lagnavn for å flytte valgte lag videre til neste runde. Ringen rundt ruter laget kan flyttes til blir grønn når laget flyttes på.
Knapp «1.3.18.1 - Avansert cupmodus - Kampknapp.png» Hvem:
Kontekst:
Beskrivelse: Ved klikk vises kampnummeret og en link med mulighet til å gå til kampens detaljside.
Knapp «Slett alle kamper fra kamplisten» Hvem:
Kontekst:
Beskrivelse: Ved klikk fjernes alle kamper og runder fra turneringen og man kan generere et nytt spilletablå. All lagret informasjon om arrangører og runde-tidspunkter vil gå tapt. Dersom en eller flere av kampene har resultater kan man ikke slette kampene.

Felter

Beskrivelse Utdyping
Kolonne «Lag» En liste over alle lagene i turneringen. Lag som kan plasseres i kamper står i svart, mens lag som allerede er plassert står i grått. Alle lagene i skjermbildet er plassert i kamper og står derfor i grått.
Bronsefinale Hvis avhuket «Bronsefinale» under genereringen av spilletablået inkluderes en bronsefinale. De to tapende lagene i den nest siste runden avanseres hit og vinneren av kampen vinner bronse.