Sende purring

Fra itINFO
Hopp til: navigasjon, søk

For å sende ut purring, må vi søke blant tidligere utsendte fakturaer. Dette gjør vi under menypunktet Faktura. Her har vi mange muligheter, blant annet utføre søk etter personer eller filtrere ut forfalte betalingskrav. I de aller fleste tilfellene er det aktuelt å purre medlemmer som ikke har betalt en bestemt avgift. Dette kan vi enkelt gjøre velg å gruppere på Kontingent/avgift, for så å avgrense faktura til kun å vise de med status Forfalt. Vi marker kontingenten eller avgiften vi ønsker å purre (dette kan være flere) og trykker på Send purring.

I veiviseren som nå starter kan vi fjerne enkelte fakturaer, endre teksten som skal sendes til medlemmene og eventuelt velge å sende SMS i tillegg til den automatiske epostvarslingen. Alle disse punktene er beskrevet under:

Trykk på bilde om du ønsker en større versjon

Faktura
Her får vi en oversikt over hvilke fakturaer, personer og hvor mange som det nå sendes en purring for. Ved å klikke på Endre, kan vi se hver enkelt faktura, og eventuelt fjerne en eller flere dersom disse likevel ikke skal purres.

Ny betalingsfrist
Her velger vi hvilken tekst vi ønsker å sende til mottakerne av purringen som sendes pr epost. Vi vil få opp et forslag til tekst som også er den som sendes ut om vi ikke går inn og endrer dette ved å klikke på Endre. Teksten som skal foreslås ved purring kan endres under Innstillinger.

Bekreft sendingsmåte
Det vil automatisk sendes en epostvarsling til medlemmer registrert med en eller flere epostadresser. Har medlemmet registrert flere epostadresser, sendes varslingen til alle epostadresser. I tillegg til dette, kan vi også velge å sende varslingen som SMS. Dette vil da sendes i tillegg til epostvarslingen. Sett i så tilfelle en hake i sjekkboksen her. Vær oppmerksom på at det påløper en kostnad for dette. Klikk her for prisinformasjon.


Notis
  • Dersom vi purrer en familiekontingent, vil alle i familien motta purring for fakturaen, uavhengig av om vi har markert alle før vi vi trykket på Send purring. Vi vil også se alle som vil motta purringen ved å trykke på Endre under Faktura i veiviseren for purring.
  • Dersom vi purrer et medlem under 18 år, og det er knyttet opp foresatte til medlemmet, vil purringen også sendes til registrerte foresatte i tillegg til medlemmet.

gå til neste - Krediter

tilbake til Betalingskrav

tilbake til hovedsiden - KlubbAdmin