Regnskapsløsninger for idrettslag

Fra itINFO
Hopp til: navigasjon, søk
Systemene i idretten

Det er inngått en sentral samarbeidsavtale med Visma hvor målet er å forenkle hverdagen for idrettslagene gjennom brukervennlige, kostnadseffektive og integrerte løsninger. KlubbAdmins medlemsadministrasjon integreres med regnskapsløsningene fra Visma og overfører transaksjonsbilagene for medlemskontingenter og aktivitetsavgifter direkte til regnskapet.

Med Smart Klubbøkonomi kan idrettslaget velge den økonomiløsningen som dekker deres behov. Visma eAccounting er en nettbasert og rimelig økonomiløsning som passer for majoriteten av idrettslagene. For større idrettslag med utvidede behov er Visma Global alternativet fra Visma.

Det vil ikke være et krav om å benytte KlubbAdmin for å kunne inngå en avtale med Visma om økonomiløsning.

Betalingsløsning

Idretten har sin egen prefererte betalingsløsning hvor medlemmet kan logge seg på Min idrett og enten utføre online-betaling eller utføre betalingen via KID-identifikasjon. Ved behov for såkalt «on-site» betaling, så har idretten en avtale med Point Transaction Systems AS om leie av betalingsterminaler.

Et annet alternativ som mange idrettslag har god erfaring med er å benytte utstyr og tjenester fra iZettle, som tilbyr idretten gode priser på terminaler. Innmelding foretas via denne linken.