Min idrett 5.6

Fra itINFO
Hopp til: navigasjon, søk

Min idrett 5.6 ble lansert mandag 09.11.15 og innholder utvidet funksjonalitet rundt håndtering av familiemedlemmer

Familiemedlemmer i Min idrett

Når man registrerer et nytt familiemedlem fra Min idrett må man samtidig oppgi relasjonsforhold til den nye personen (Foresatt, Barn eller Øvrig). Dette blir gjort for at vi lettere skal kunne holde oversikt over familieforhold, og da spesielt forholdet mellom foresatt og barn. Dette vil øke kvaliteten i medlemsmassen til våre klubber, og gir de bedre forutsetninger for å holde kontroll på hvem som er i familie. I tillegg introduserer vi et nytt menyvalg, Min familie. Denne gir deg full oversikt over hvilke personer du har registrert et familieforhold til. Du kan også slette feilaktige koblinger. Familerelasjoner av typen Foresatt og Øvrige har tilgang til din profil, og kan f.eks. melde deg på arrangement eller betale lisensen din.

I forbindelse med dette er det også gjort en konvertering av eksisterende familiemedlemmer. Dersom du er over 15 år eldre enn din relasjon ble relasjonstypen automatisk blitt konvertert til Foresatt. Dersom forskjellen er mindre enn 15 år, er den blitt satt til Øvrig familie. Dersom dette skulle være feil må du slette knytningen og opprette den på nytt gjennom metoden Eksisterende.

Annen feilretting

  • Lisenskort: Klubbtilhørighet vises nå igjen på lisenskortet.
  • Overgang: En feil som gjort at enkelte ikke fikk logget inn i Min idrett dersom det var registrert overgang m/ gebyr på personen er utbedret.
  • Mindre feilfiks og stabiliseringstiltak.

Kjente feil

  • Det er ingen kjente feil knyttet til denne relealsen.