Min idrett 4.9

Fra itINFO
Hopp til: navigasjon, søk

Min idrett 4.9 ble releaset 17/9-14 og inneholder primært ny metode for å legge til familiemedlemmer og en håndfull feilrettinger.

Ny funksjonalitet

Legg til familiemedlemmer

Det er nå mulig å legge til familiemedlemmer (relasjoner) dersom du kjenner e-postadressen til brukeren du ønsker å legge til. Brukeren vil bli varslet pr e-post, og må akeptere eller avvise forspørselen i Min idrett. Ved aksept vil vedkommende automatisk vil bli lagt til som familiemedlem. Samtidig avvikler vi muligheten til å legge til andre profiler dersom du kjenner brukernavn og passord til brukeren.

Fjernstyringsverktøy

Det er lagt til en ny lenke, Fjernstyring Support, i bunnmenyen til Min idrett. Den starter en programsnutt som gjør at vårt Supportsenter kan fjernstyre maskinen til våre brukere ved hjelp og veiledning.

Feilrettinger

  • Betaling: En feil som gjorde at enkelte type transaksjoner/betalinger ikke var oppført Betalingshistorikk er utbedret.
  • Betaling: Vi har rettet noen feil som gjorde at enkelte betalingskrav fra KlubbAdmin ble vist med feil dato og navn.
  • Min profil: Vi hadde en feil som gjorde at brukere med etternavn som inneholdt apostrof ikke fikk lagret profilsiden. Dette er utbedret.
  • Min profil: Vi har gjort det litt enklere å administrere e-post tilleggsadresser.

Kjente feil

  • Det er ingen kjente feil knyttet til denne relealsen.