Melde ut medlem

Fra itINFO
Hopp til: navigasjon, søk
Klubbadmin medle ut.PNG
  • Meld ut fra Person.

Du kan melde ut persone(er) når du er på Person. Merk av på den/de personene som skal meldes ut. Under fanen Flere valg finner du Meld ut. Velg så krediteringsalternativet du ønsker og meld ut.

  • Meld ut fra Utvalgene klubb/ gruppe/ gren.

Du kan melde ut direkte fra utvalget til klubben, gruppen eller fra grenen. Merk av person(er) i utvalget og klikk på Meld ut. Velg så krediteringsalternativet du ønsker og meld ut.

NB: Det er ikke mulig å melde ut et medlem fra et egendefinert utvalg, her kan du kun fjerne medlemmer fra utvalget.


For å melde ut et medlem, kan du også åpne aktuell person (trykk på Endre/detaljer i personkortet). Bla deg deretter ned til Gruppe og gren, og trykk på Endre. Her får du en oversikt over hvilke grupper og grener personen er medlem av i klubben. Trykk på Fjern til høyre for grenen, gruppen eller klubben, alt ettersom hvilken organisasjon personen skal meldes ut av. Trykk på Lagre for å fullføre. Du kan melde ut av grupper og grener du selv har tilgang til å redigere. F. eks kan jeg som medlemsansvarlig i grenen hopp kun melde ut personer av grenen hopp, og ingen av de andre grenene gruppene til klubben. Som medlemsansvarlig i Klubben, kan jeg melde ut personer fra alle grupper og grener klubben er registrert med.


Notis
  • Ligger personen som meldes ut i et eller flere utvalg i aktuell organisasjon, vil den fjernes fra disse utvalgene automatisk.
  • Meldes et medlem ut av klubben, vil vedkommende automatisk meldes ut av alle grupper,grener og utvalg personen er medlem av.
  • Meldes et medlem ut av en gruppe, vil vedkommende automatisk meldes ut av alle grener personen er medlem av
  • Ved utmelding får du mulighet til å kreditere utestående beløp fra organisasjonen.


gå til neste - Opprette og behandle utvalg

tilbake til Medlemmer og utvalg

tilbake til hovedsiden - KlubbAdmin