Krediter

Fra itINFO
Hopp til: navigasjon, søk
Trykk på bilde om du ønsker en større versjon

For å kreditere et eller flere betalingskrav, må vi søke blant tidligere utsendte fakturaer. Dette gjør vi under menypunktet Faktura. Før vi kan kreditere et betalingskrav, må vi finne frem til personen eller personene vi ønsker å kreditere. Dette kan vi gjøre på flere måter, eksempelvis søke etter medlemmet eller lage et filter under Avgrens faktura. Når vi har funnet frem til fakturaene vi ønsker å kreditere, må vi marker disse og trykke på Krediter.

I veiviseren som nå starter kan vi fjerne enkelte fakturaer og velge en begrunnelse for krediteringene. Alle disse punktene er beskrevet under:

Fakturaer
Her får vi en oversikt over hvilke fakturaer og medlemmer vi nå er i ferd med å kreditere. Ved å klikke på Endre, kan vi fjerne enkelte fakturaer dersom disse likevel ikke skal krediteres.

Begrunnelse
Her kan vi velge en begrunnelse for krediteringen ved å klikke på nedtrekksmenyen for Standardvalg. I tillegg kan vi spesifisere årsaken ytterlige ved å skrive inn en tekst i feltet for Kommentar.


Notis
  • Dersom vi krediterer en familiekontingent, vil alle i familien bli kreditert denne fakturaen, uavhengig av om vi har markert alle før vi trykket på Krediter. Vi vil også se alle i familien som vil bli kreditert ved å trykke på Endre under Faktura i veiviseren for kreditering.

gå til neste - Eksporter betalingskrav

tilbake til Betalingskrav

tilbake til hovedsiden - KlubbAdmin