KlubbAdmin 3.0

Fra itINFO
Hopp til: navigasjon, søk

KlubbAdmin 3.0 blir sluppet 08.09.17 og innholder en vesentlig oppgradering av brukergrensesnittet samt noen feilfikser i Samordnet søknad og rapportering og Brønnøysundregistrene.

KlubbAdmin

Vi har i lang tid og i samarbeid med deltakende idrettslag gjennomført en rekke brukertester på brukergrensesnittet i Medlemssystemet. Med bakgrunn i denne jobben har vi kommet frem til et felles brukergrensesnitt med fokus på design, interaksjon og navigasjon for hele portalen. Det betyr at du vil finne det samme oppsettet og fargevalget på f. eks lenker, knapper eller tabeller uavhengig av hvilke operasjoner du skal gjøre i løsningen. Vi håper dere setter pris på det nye designet som er implemenetert.

Det er dog verdt å merke seg at når man kommer inn i selve medlemsløsningen (KlubbAdmin) så er ikke brukergrensesnittet der oppdatert. Dette fordi vi i skrivende stund holder på med en omskrivning av hele medlemssystemet og designet vil bli lansert sammen med en betaversjon senere i høst.

Feilfikser

  • Rettet en feil under søknad om momskompensasjon som gjorde at eventuelle fradrag registrert på en søknad på over 5 mill og senere ble justert til under 5 mill fortsatt ble lagret på søknaden.
  • Rettet en feil som gjorde at funksjoner ikke ble vist riktig under "avvik mellom NIF og BRREG (Brønnøysundregistrene)"


Se innholdet i neste release.


Se innholdet i forrige release.