KlubbAdmin 1.6

Fra itINFO
Hopp til: navigasjon, søk

KlubbAdmin 1.6 ble sluppet natt til 19.03.2015. Denne lanseringen inneholdt etterlengtet ny funksjonalitet: betalingsinformasjon som vedlegg i e-post, tilrettelegging for bedriftsidrettslag og andre feilrettinger.

Nyheter

Betalingsvarsel som vedlegg i e-post

Nå tilbyr vi mulighet for medlemsansvarlig å sende betalingsinformasjon som vedlegg i e-post. Medlemmet kan da hente betalingsinformasjonen direkte fra e-posten. Løsningen innebærer full fleksibilitet for når klubben ønsker å legge med vedlegget (hovedutsending, ettersending eller purring). Det betyr at klubben nå kan velge både online betaling i Min idrett, giro med KID i Min idrett, og samtidig velge å sende betalingsinformasjonen som vedlegg. Funksjonaliteten vil dere finne igjen i faktura/ purre-veiviseren.

Endringer i betalingsvarselet fra KlubbAdmin

 • Teksten betalingskrav er endret til betalingsvarsel i standardteksten som sendes når man fakturerer fra KlubbAdmin.
 • Teksten Utestående betalingskrav er fjernet fra betalingsvarselet
 • Det er kuttet betraktelig på betalingsinformasjonen (nederste delen av giroen) for å unngå straffegebyr grunnet manglende blankettnummer for de som eventuelt skulle betalt giroene via ordinær bank. Beløp til forfall er da løftet til øverste del av giroen.
 • Frigjort litt ekstra plass til tekst på betalingsvarselet.

Medlemssøknad via Min idrett

Under innstillinger kan klubben nå velge om de ønsker å åpne/ stenge for medlemssøknader via Min idrett. Standard står innstilling til åpnet for medlemssøknad så man må eventuelt fjerne haken i avkrysningsboksen om man ikke ønsker at medlemmene skal kunne søke om medlemskap til klubben via Min idrett. Når haken er fjernet vil medlemmet finne klubben under søk i Min idrett, men vil da altså ikke kunne sende en forespørsel om medlemskap. I disse tilfellene vil det henvises til klubbens e-post adresse.

Tilpasninger for bedriftsidretten

 • Det er gjort nødvendige tilpasninger i KlubbAdmin for å støtte Bedriftsidrettslag og tilhørende grupper. Funksjonaliteten er tilrettelagt som for ordinære idrettslag, men med enkelte bedrifts-spesifikke tilpasninger.
 • Tilgang til person, utvalg, faktura og sendemodul.
 • Medlemskontingent opprettes og utsendes fra bedriftsidrettslaget.
 • Fra bedriftsidrettslaget opprettes egne bedriftsidrettsgrupper (velges blant predefinerte aktiviteter fra Bedriftsidrettsforbundet). Bedriftsidrettsgruppene får egne innstillinger med mulighet for å kunne fakturere treningsavgift/ andre avgifter direkte fra gruppen.

Feilrettinger

 • Ved endring og lagring av "betalt treningsavgift krever betalt medlemskontingent" så ble fyllet i radioknappen borte. Valget ble lagret, men visuelt så ville man ikke se endringen. Dette er nå utbedret slik at man ser hvilket valg som er gjort under dette punktet i innstillinger.
 • Tidligere fungerte ikke "tilbakeknappen" når man skulle fjerne rettigheter på medlemsansvarlige under roller og tilgang. Dette er nå utbedret.
 • Medlemmer med tilknytning til idrettskole er nå lagt til i Excel eksporten.
 • Når man var innlogget som særidrettsgruppe (ski, fotball, tennis osv) eller idrettsskole og skulle legge til rettigheter, kunne man oppleve at man ikke kom videre fra "henter resultat". Dette medførte at man ikke fikk lagt til rettigheter. Denne feilen er nå utbedret.