Generelt

Fra itINFO
Hopp til: navigasjon, søk

Tillat medlemssøknad via Min idrett

Tillat medlemssøknad.JPG

Innstillinger - Generelt. Her kan klubben selv velge om de ønsker å åpne for medlems-søknader via Min idrett. Når man setter haken i tillat medlems-søknader betyr dette at medlemmet via Min idrett kan sende en forespørsel om medlemskap til klubben. Denne forespørselen vil dukke opp under meldinger i KlubbAdmin. Fjernes haken i avkrysningsboksen så får medlemmet søkt opp klubben via Min idrett, men vil ikke få sendt forespørsel om medlemskap. Vi legger da istedet på en tekst som sier at medlemmet kan kontakte klubben på oppført E-post adresse.


Varsling ved ny medlemssøknad via Min idrett/ Min idrett på mobil

Varsling ved søknad.JPG

Idrettslaget kan nå velge å bli varslet når det kommer nye medlemssøknader fra Min idrett eller Min idrett på mobil. Ved å krysse av for at man ønsker dette kan man igjen velge mellom epost, sms eller begge deler. For å ikke lage en for komplisert struktur vil vi varsle alle relevante medlemsansvarlige fra der søknaden kommer fra og oppover i organisasjonsstrukturen (eks: gren, gruppe og klubb).

NB: Ved valg av sms som varsling så aksepterer man også kostnaden på 0,39 kr pr melding. Når man velger sms som varsling så lister vi ut mobilnummeret som ligger registrert på idrettslaget. Det er dette nummeret som vil stå som avsender i meldingen. Har man registrert mobilnummer så viser vi nummeret. Hvis man ikke har registrert mobilnummer så får man heller ikke valgt sms som varslingsmetode.

Ønsker man å endre eller legge til mobilnummer så må dette inntil videre gjøres i SportsAdmin. Hvis man kun har rollen som medlemsansvarlig i klubben så vil man ikke ha tilgang til å endre dette i SportsAdmin og vi anbefaler derfor å ta kontakt med leder av idrettslaget som kan rette opp i SportsAdmin. På sikt vil vi få denne funksjonaliteten også i KlubbAdmin, men inntil videre må det gjøres i SportsAdmin.